Startsida - Luftteknik i Tjust AB
AAA - Högsta Kreditvärdighet

Integritetspolicy

Version: 2019-12-10_v01

Vilka är Luftteknik i Tjust AB?

Luftteknik i Tjust AB är experter på ventilation och ligger i Västervik (Sverige). Vi arbetar i alla miljöer och med alla områden såsom fastigheter, industri, offentliga lokaler, butiker och bostadsventilation etc.

Cookies

I din webbläsares inställningspanel kan du själv ställa in hur din webbläsare ska hantera cookies och även radera dem när du vill.

Förstaparts-cookies (interna för Luftteknik)

Besök på inloggningssidan

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

För inloggade användare

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Tredjeparts-cookies

Google Analytics

För besöksstatistik använder vi Google Analytics med inställningarna ”anonymisera IP” och ”spåra bara denna sajt”. Det innebär att informationen som kan utläsas ur dessa cookies är av-identifierad och inte spårar vem du är samt att Googles cookies inte delas med andra sajter.

Googles sessions-cookies är inställda på att förfalla 30 minuter sedan senaste besöket och kampanj-cookies förfaller efter 6 månader. Google Analytics ”huvud-cookie” förfaller 14 månader efter senaste besöket på luftteknik.se.

Var finns vår sajtdata och e-post?

Vår hemsida hostas via CloudWays (Malta) och webbservern finns hos DigitalOcean (Tyskland). Webbdriften sköts av Mickes Internetverkstad, Västerås (Sverige). Vår e-postleverantör är FS Data (Sverige).

Vilka personuppgifter samlar vi in via hemsidan, och varför?

Kontaktformulär

Vid sändning av kontaktformulär på kontaktsidan sparas formulärdata endast i form av ett e-postmeddelande som sänds till Luftteknik i Tjust AB. Vilken person som e-posten sänds till finns angivet vid varje formulär. Informationen i dessa mejl kan komma att delas vidare med andra anställda inom Luftteknik samt våra externa underleverantörer för att till exempel kunna utföra arbeten och leveranser som beställts.

Sidbesök (intern serverlogg)

Vid varje sidbesök sparas intern besöksdata i form av besökarens IP-nummer, tidpunkt, besökt sidadress, hänvisande sida och vilken webbläsare som använts. Syftet med denna ”serverloggning” är för säkerhetsändamål och intern besöksstatistik. Denna besöksdata hanteras inte av andra aktörer utanför Luftteknik förutom leverantörerna av servern och webbdriften. Datan används då endast i syfte att sköta webbdrift/säkerhet och att ta fram intern besöksstatistik åt Luftteknik.

För inloggade användare

Gravatar

Gravatar är en webbtjänst där man som användare kan koppla sin profilbild till den egna e-postadressen. Om du är inloggad hos Luftteknik kan en anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/.

Inbäddad meta-information i uppladdade mediafiler

Tänk på att bilder som du laddar upp till webbplatsen kan innehålla inbäddad EXIF-data som bland annat kan inkludera data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned uppladdad media och därmed ta fram alla sparade positioneringsuppgifter från bilder som publicerats på webbplatsen. Se till att redigera bort denna och annan dold information från bilder/filmer före uppladdning ifall du till exempel vill dölja GPS-positionen där bilden togs.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Normalt raderar vi insänd data när den inte behövs eller används längre. De vanligaste anledningarna för oss att fortsätta spara kunddata som kommit via formulär/e-post är för att bokföringslagen kräver det eller för att kunna upprätthålla garantiåtaganden och servicekontakter.

För de som är registrerade användare på webbplatsen sparar vi de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter har du över dina data

Om du vill att vi ändrar eller tar bort information om dig från våra system kan du kontakta oss om det. Vi kan ta bort uppgifter om dig som vi inte måste spara på grund av bokföringslagen eller andra lagar vi omfattas av.

Du som har ett användarkonto på sajten eller har skrivit kommentarer på denna webbplats kan begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Kontakta Luftteknik

Systemlösningar och Offerter

Leif Gustavsson
Tel: 0708-973343
leif.gustavsson@luftteknik.se

OVK och Service

Kent Söderblom
Tel: 070-6058003
kent.soderblom@luftteknik.se

Företagsadress

Luftteknik i Tjust AB
Stationsgatan 2A
59331 Västervik

Org. nr: 556709-9832
Fakturor sänds till: ekonomi@luftteknik.se